Hagyományos kutyakiképzés 2015-11-19

Nálunk módszertani képzés folyik  és ebben is képeztük ki magunkat, kedvenceinket. Pozitív és Negatív megerősítés, cél a "mérleg egyensúlyban tartása". Tudásunkat  sok-sok éveknek, szemináriumoknak és kutyás társaságban neves embereknek  (Szűcs Katalin, Kovács György, Levente Zsolt (Ráckevei kutyaiskola), Bagi Csilla (Alsónémedi, Pfote Sportkutya Egyesület), Lázár László (Dunakeszi, Dogfit KSE), Szopó Béla bácsi (OMSE)..köszönhetjük.

Így mindenkinek megmarad az egyénisége, de kezelhető és a legtöbbet hozzuk ki magunkból csapatként dolgozva.

Pl.:  Az egyik labrador retrieverünk (Inu) mentőkutyásként tevékenykedett, míg a másik labradorunk (Meme) terápiás kutyaként (szellemi és mozgássérült gyerekeknek okozott boldog és hasznos pillanatokat).                                                                                                                                                              

A rottweiler-eink: Xenon engedelmesezik, addig Black von Glücksvogel „Ang” többre képes, így Olaszországban is vesz részt versenyen és kiállításokra jár. Németjuhászok: Lea von der Winterschal „Azura” és Xtreme Haus Aquarius,  a fajtának és eszüknek köszönhetően FCI  (nemzetközi),MEOEsz által rendezett vizsgákon és versenyeken szerepelnek. working-dog.eu

Agility-t sem hagytuk ki, Lamur (beagle) és Rocky (spániel jellegű) ebben teljesedett ki.

Kis kedvencnek van itthon Yorkshire terrier és törpe snauzer is.

De a nyugdíjasok táborát is népszerűsítjük Golden retriever (Bridges), keverék (Drazsé , Zsömi), Rottweiler (Dolly, Skyline, Jenny) és Magyar vizsla (Vitéz) formájában is.

Várunk mindenkit szeretettel a Törökbálinti kutyaiskolánkra, aki  valamelyik vagy bármilyen fajtával rendelkezik ,vagy aki úgy érzi valamelyik élethelyzetbe bele tartózik és szeretne megfelelő képzést, módszert megtanulni. Sok – sok közös program, új barátok Gazdi és Kedvence számára, játék és öröm.

„Játszva tanulunk”

Galéria a Hagyományos kutyakiképzés hírhez